mums!

Nu har jag precis ätit jordens godaste lasange som jag hittade på LCHF recept. Den var gudomligt god kan jag säga! Nu är ju såå mätt och belåten som man bara kan bli. :)

Igår blev det en promenad med Jockes syster vilket var skönt, alltid skönt att röra lite på sig, cyklade även dit och hem :) Tog fram min cykel i helgen så nu ska den användas flitigt <3 Igår till lunch blev det wokgrönsaker med bacon och majonäs. Har dock tröttnat lite på de så kommer inte bli mycket av de framöver.

Lasangen:
500 g köttfärs
4-6 morötter
ca 1-2dl chreme freche
ca 1dl grädde
2 små förpakningar mozzarellaost

Man steker köttfärsen kryddar med de man vill ha. Har i cream fresh och grädde.
Kokar morötterna så de nästan är färdiga.
Sedan häller du i köttfärsen i en form, har på morötterna och sedan mozzarellaosten. häll på resten av köttfärsen och ha sedan på riven ost.
In i ugnen på 200 grader tills morötterna är klara och osten fått färg!

MUUUUMS kan jag säga <3 hoppas att Jocke tycker om de sen oxå men det tror jag nog!

Nej nu ska jag sova "middag" har lite ont i huvudet. :(

All over again!

Jaa då kör vi igen :) Gick åt pipan efter att jag hade glömt matlåda hemma när jag skulle åka till jobbet då fick jag äta den vanliga maten där, och dagen efter tog jag med mig FEL matlåda och sen fortsatte de med att jag inte orkade laga Lchf mat MEN NU SÅ! Nu får det bli en ny start från och med idag, hoppas bara vi hinner att åka och handla i eftermiddag så vi har sån mat hemma bara :) Men under tiden jag ätit potatis, pasta, ris osv så har min mage varit urkass kan jag meddela, mådde såå mycket bättre under tiden som jag åt LCHF så nu blir de omstart och en ny kickstart för min mage!

Och dagen till ära tänkte jag även gå ut på en långpromenad :D riktigt taggad!? hehehe..

Nehe ta på sig och sen gå ut då kanske!? kraam

RSS 2.0