Lördag v.4

Ja då var det helg nu då och det är så skönt. Igår blev det utgång och då blev det alkohol (inte bra till metoden) men allt kan man inte ta bort kan jag tycka.. Visst att det säääkerligen kommer gå lite saktare men det är ok för min del. :) Idag blir det en långpromenad med Jocke resten får dagen utvisa. Ikväll ska vi laga någon god mat eventuellt tillsammans med vänner, kanske ska kolla upp nåt bra lchf-recept som alla gillar :)

Nej nu ska jag ta vara på det fina vädret!

Fredag v.4

Ojoj nu börjar det närma sig fyra hela veckor med lchf och jag kännermig, glad pigg och positiv :) Allt går bra, kan tycka att det är lite svårt när man är iväg och blir hungrig som tusan.. man går in på en affär/pressbyrå (som jag var tvungen att göra igår då jag åkte tåg hela dagen fram och tillbaka till Uppsala) och vad hittar man som jag kan äta!? Jaag hittade typ inget, fanns massa goda bröd med god fyllning i. Men nej de kan jag ju inte äta.. gick runt länge för att se om jag hittade nåt och började på lite småpanik för jag var så fruktansvärt hungrig. Till slut fick jag ta en yoghurt som var 12 g kolhydrater/ 100 g. Japp de va de jag hittade inte hela värden men nåt förslag på vad man kan ha med sig som matsäck eller liknande om man blir hungrig!!!!??

Veckan har gått fort och jag håller mig fortfarande till lchf vilket jag är mycket nöjd med.. MEN vill att jag ska ha gått ner allt NU, varför kan det inte gå snabbare!?

Unnade mig i alla fall ett par skor igår (fina) och lite krimskrams (som jocke kallar de). Japp Här unnar man sig inte mat inte utan prylar, wonderful :)

Jag har haft en väldigt dålig uppdatering sista tiden men detta på grund av tenta och att jag var i Uppsala hela dagen igår kom hem vid 10 (efter ett besök hos familjen för att fira mamma och lillebror som fyllt år).

Nej allihopa nu ska jag ta fram nåt att äta.. hmm kanske kolla lite recept på internet!? Jaa så får det bli, måste ha mig någ nåt gott och ordentligt.. mums.

kram

Onsdag v. 4

Tiden går fort och snart är fyra veckor avklarade, känns overkligt! Undrar vad slutresultatet blir på 4 veckor? 4 kg är ju lagom då har jag gått ner ett kg i veckan vilket är perfekt :) Men får se vad vågen stannar på, min våg verkar göra som den vill, ställer man sig på den två ggr i rad kan den visa olika, HAHA!! Pålitlig våg måste jag säga ;)

Igår var jag GRYMT sugen på knäckemacka ville verkligen ha men neej... Så blev det inte!! Jag kan vara riktigt envis när jag vill :)

Jag ska snart äta resten från igår, blev fläskfilé egengjord sås (som Jocke gjorde) och sallad till de! Var gott så ska nog gå och värma på matlådan nu så jag får energi till pluggandet. Ikväll blir det förmodligen gymmet beroende på hur duktig jag är idag på dagen med tentan. Så bara att köra igång med den nu!
Återkommer nog senare <3

Bilden tagen 2007 under tiden jag bodde i USA

Uppdatering

Sitter här med min smoothie som jag nyss har gjort och den är riktigt god. :) Snacka om att den är smidig att göra. Det är perfekt att sitta och suga i sig medans man pluggar. Energi= orkar skriva mer! Nu blir det smoothie och plugg som gäller! byebye <3

Bilden är tagen viner/vår 2007 och här var jag smalare än vad jag är nu.
Mitt mål är att väga lika mycket som då för då mådde jag bra :)

TISDAG v.4

ojoj sorry Tove för dålig uppdatering ;) haha! Har varit bortrest i helgen till stockholm med Jockes jobb. Och där blev det wallmans med abba hits. Så i helgen har jag ätit både potatis och ris. Japp så fick de bli hade redan beställt mat i December till denna helg så fick glatt äta det som jag beställt! Men klarar mig gott utan de känner jag. Dock visade det inget på vågen igår.. hehe, konstigt va!? ;) Nej jag tycker att ca 4 kg på 3 veckor är riktigt bra det är drygt 1 kg per vecka och det är jag grymt nöjd med. Nu blir det att fortsätta med metoden ordentligt, och verkligen köra både metod och träning! Jag borde mäta mig snart och de om det visar nåt på omkretsen...

Laddad!? Jooo minsann är fortfarande laddad och det känns fortfarande bra även fast det gått över 3 veckor nu! Känns bra så här länge har jag aldrig hållt någonting tror jag.

Nu har jag tyvärr en tenta att skriva så får se hur mycket jag kommer hinna uppdatera.

Ska göra en smoothie nu! MUMS!

byebye

Fredag v. 3

Hann inte skriva nåt inlägg igår.. Så de blev idag istället! Igår blev det en god omelett fylld med godsaker så som champinjoner, tomat, ost, mozarella... MUMS! Det var inte helt fel tyckte jag. Idag blev det yoghurt till frukost orkade inte göra någonting mer ansträngande. :) Igår gjorde jag förresten god fläskfilé i ugnen med mozarella ost och tomater på GOTT!!! Ikväll vet jag inte riktigt vad de blir men skulle vara gott med kyckling i egengjord currysås för den var så otroligt god, till de då.. sparris kanske!?

Jag har varit riktigt duktig denna vecka med träningen, tränat alla dagar förutom i tisdags när jag var borta hela dagen. Idag vet jag inte om det blir träning men skulle vara skönt för idag skulle det vara dax att göra maskinerna igen. Får se om jag kan ta mig dit på nåt sätt eller om Jocke skjutsar mig i eftermiddag :)

Nej nu ska jag se till att få lite gjort här hemma.. usch! Återkommer senare....

Onsdag v. 3

God morgon! Nu har jag nyss ätit äggröra och bacon och de var så gott :) Tror jag somnade rekord tidigt igår halv 8 låg jag och slumrade på sängen, verkligen inte likt mig men var så otroligt trött. Idag känner jag mig dock pigg efter många timmars sömn. Och denna energi ska jag bli av med på gymmet, väntar nämligen på att Sandra ska komma och hämta mig. Efter träningen ska vi sola vilket kommer bli underbart skönt! Känner att jag vill ha lite solljus på mig nu, det gråa vädret är inte allt för uppiggande.

Imorse vaknad jag med en känsla av att det hela står lite stilla.. Kommer jag gå ner mer eller kommer jag få stå här och trampa!? Hmm, negativa tankar... no no dom kastar vi iväg på en gång! Klart jag kommer gå ner mer men det kommer ta ett tag, nu börjar ju kroppen precis vänja sig vid den här kosten och jag tror det kommer ta längre tid nu och jag tror inte att jag kommer gå ner mer än 1 kg i veckan. Ja allt kommer de vissa små negativa tankar krypandes, men de positiva tar helt klart över!!

Nej allesammans nu bär det av mot gymmet, ha en bra dag <3

hemma igen!

Då var men hemma efter en låång dag i Uppsala och dagen räckte inte riktigt till de jag ville att den skulle göra. Men men, idag på dagen blev det en sallad, utbudet på sjukhuset är inte speciellt stort och en sallad var det enda som jag kunde äta. Trist när man inte är sugen, hehe! Ikväll hoppas jag på gott kött eller liknande, det vore riktigt gott.

Nej nu bär det av mot köket, laga mat står på schemat:)

Tisdag v. 3

God morgon! Idag är jag uppe med tuppen ska nämligen till Uppsala med mitt opererade finger. Har nyss ätit resterna från gårdagen vilket ska vara bra att äta. Jag har hört att ju mer fett man äter desto mer går man ner i vikt, kan det stämma? Sitter och Väntar på min skjuts eftersom jag inte får köra själv än, alltid trevligt med sällskap.

Som sagt idag ska jag försöka hinna med att träna lite när jag kommer hem och skulle vara så otroligt skööönt. Känner mig gladare, piggare och ännu positivare efter träning! Dessutom så har jag Jocke, Sandra och alla andra jag kan träna med och vi peppar verkligen varandra :)

Nej nu är de hoppa i sminket som gäller...

Over and out!!

tankar...

OJ, så otroligt mätt jag blev, fy att äta så mycket! Fast det är inte ens mycket jag blir mätt direkt, HELT sjukt. Om man jämför mot innan skulle jag aldrig bli såhär mätt på så lite mat som jag just åt. två korvar (över 80% kött) och lite lite blomkålsmos som för övrigt blev bättre än sist jag gjorde de. Till det blev det paprika, mumma! Kan inte fatta att jag blev så mätt hann inte ens med, haha!

Satt och funderade under måltiden hur jag och de flesta andra ser på att gå ner i vikt. Man säger säkert att man ska banta, gå ner i vikt, träna osv osv 5000 ggr utan att nåt extremt händer. Man går ner några kilo, tänar blir sjuk och sen skiter de sig. Går upp de kilon man gått ner plus några till.. DEPRIMERANDE, JA! Orkar aldrig riktigt komma igång efter de och tycker inte det spelar någon roll vad man äter för man går ändå inte ner i vikt!? Och om man går ner så misslyckas man ändå efter några dagar...

Man går runt och är sugen på ALLT hela tiden för man vet att man inte får äta och tillslut skiter man i "dieten". Och har man då bestämt sig helt om att man verkligen vill? Jag tror faktiskt inte de, det spelar nog ingen roll om andra tjatar det är du som själv måste bestämma dig. Att bestämma sig på riktigt inte säga nej nu ska jag träna, man tränar halvhjärtat/helhjärtat 5 gånger sen kommer förhinder eller man orkar inte en myskväll låter bättre. Och vad gör de om jag äter den här påsen godis om jag tränar efter helgen!? När man väl ätit påsen med godis eller nåt man egentligen bestämt sig för att inte äta, sviker man sig själv och det är de jag tror gör att man skiter i de för jag kan ändå inte.. INTE SANT!

Alla kan om de vill bara man bestämmer sig bestäm dig helt vad vill du ha ut av den metod, diet, träning du utför!? Kanske 10 minuter promenad de räcker som mål bara man gör de, ta i så det blir mindre mål istället för att tänka jag ska gå ner 20 kg. Bestäm då istället jag ska gå ner 10 och det första delmålet är 5.

Det var av en ren slump jag hittade denna metod vet inte ens vad jag gjorde eller sökte på, reklam? Kom i alla fall in på en sida där det stod om den, allt man fick äta stod uppradat och de man inte fick äta på en annan lista och jag kände då att de här är rätt metod för mig. Efter att försökt andra trott på mig själv och sedan misslyckats gång på gång... Man tror att man inte kan fast man inte gett det ett helhjärtat försök.. Jag har nu fått min kikkstart, gått ner 4½ kg på två veckor är helt otroligt och tror inte jag gått ner de så här lätt och utan knappt något sötsug alls. I början tog jag ost när jag blev riktigt sugen på någonting men nu äter jag inte så mycket ost som snacks längre för jag är inte så sugen. Äter jag min mat så duger de gott och väl. Känner mig mätt glad positiv och mycket lättare, 4½ mjölkpaket är ganska myket när man håller i de som Tove sa!

Det är en själv som måste bestämma sig verkligen gå in för de det är då man får resultat. De resultat man vill ha :) Det kommer ta TID men jag har mycket tid, det får ta den tid det tar men när jag är vid målet så kommer jag vara så lycklig och stolt över mig själv.

Och tack vare mig själv kommer jag komma dit, för jag har bestämt mig och det kan alla göra. Nu har jag bestämt att det får vara nog det här är INTE jag!! LETS DO IT!!!! :D Och med hjälp, peppning och stöd av underbara vänner och familj så orkar man kämpa ännu hårdare <3

Håller tummarna för alla andra som vill bestämma sig och ta tag i de som ni vill göra, vad de än är! Vill man så kan man!!






Uppdatering

Nu är det snart dax för matlagning och funderar på vad jag ska hitta på. Tror det lutar åt korv (med över 80% köttmängd) och mitt älskade blomkålsmos  :) mums blir ju som en "vanlig" middag och toll Jocke kan jag ju steka vanlig korv och göra vanligt mos!! Tror det blir superbra.

Imorgon tänkte jag försöka träna lite kondition på kvällen för jag ska till Uppsala på dagen och träffa handspecialisten. Men det beror på hur sent jag kommer hem :)

Nej nu blir det laga mat som står högst upp på listan <3

Haha, riktigt charmig bild!

MÅNDAG v.3

Hallå allesammans! Då kom den efterlängtade Måndagen och vägning stod på schemat :)
Denna morgon gick jag upp skapligt för att åka till gymmet med Sandra och vägde mig då innan direkt på morgonen som vanligt.............. OCH resultatet blev..............

Vecka 2: -1½ kg
Totalt: -4½ kg

Nu har jag även mätt mig och tänkte se varannan måndag om måttbandet kanske visar någonting. Mätte midja, stuss och lår. Så kommer även skriva ner de och gör de första gången om 2 veckor.

Maten idag bestod av ett glas yoghurt innan träning och efter träninng till lunch åt jag och Sandra varsin sallad. Har efter detta sprungit runt och städat lite (motion?) duktiga jag är så flitig, haha!

Hittade någonting som såg riktigt mumsigt ut ska nog göra en sådan ikväll framför tv:n. det var varm choklad såhär på vintern (finns de bättre??)... Såhär gör man i alla fall:

3-4 dl Mjölk (fet)
1-2 rutor (10-15g) mörk choklad (minst 70% cacao) eller kakao.
vispgrädde
vaniljpulver


MUMS va!?

Söndag v. 2

Ja nu var det ett tag sen jag uppdaterade men har haft lite mycket att göra. I Torsdags blev det träning och det gick riktigt bra körde på maskinerna. Fredag blev det skola och där kunde jag äta salladsbuffé med kött och det var riktigt gott!! På eftermiddagen var jag duktig igen och det blev träning, denna gång kondition vilket var riktigt jobbigt men otroligt skönt! På kvällen lyxade vi till med riktigt god sallad.

Igår blev det en långpromenad ute på hela två timmar gissa vem som har träningsverk i ben?? På kvällen blev det "synda" med alkohol men kände ändå att de inte skulle förstöra nåt med dieten för är fortfarande lika positiv och laddad till tusen på att detta kommer fungera! :) Idag blev det en lååång sovmorgon och sedan god mat bestående av kyckling i egengjord currysås.. MUMS!

Dålig uppdatering idag men imorgon kommer ny vägning och vi håller tummarna, eller hur ;)

Tack alla för erat otroliga stöd det betyder massor <3

Torsdag v.2

Jaha då var det redan torsdag och veckan har gått otroligt snabbt och smidigt. Igår åt vi på restaurang och beställde oxfilé och fläskfilé med lite grönsaker och svampsås, med sallad till istället för friterad potatis :) Gick en hel del på stan igår och de kan man väl se som lite motion, eller!? (hehe)... I vilket fall köpte jag en fin klänning till mig själv som jag tyckte jag var värd, den satt bra nu och tror även den kommer sitta bra sen när kurvorna börjar bli mindre så att säga! ;)

Idag kom jag hem runt 14:00 och det bra direkt av till gymmet för lite träning med Sandra vilket gick riktigt bra. Nästa gång måste jag öka på alla vikterna och så ska jag köra mer kondition. Förmodligen blir det kondition imorgon eftermiddag tillsammans med sambon känns skönt såhär innan helgen... På lördag blir det nämligen lite alkohol då vi ska iväg på inflyttningsfest, ska kika vad som innehåller minst kolhydrater, någon som vet?? Usch känns inte alls bra men eftersom jag kör stenhårt annars tycker jag ändå att jag kan unna mig lite av de "goda"..

Idag har jag ätit fil med linfrö och ägg till frukost, sen blev det tacotallrik typ fast lite special eftersom jag inte äter chipsen. Men det var ändå gott med köttfärs och sallad! Till maten dricker jag mestadels vatten men även mjölk ibland.

Usch är lite rädd för måndag, tänk om jag går upp eller nåt!? Fast de hoppas jag inte att jag gör vore inte så kul, men skulle inte vara hela värden heller kanske. Jag är riktigt inställd på mitt mål nu och detta kommer jag att klara!!

Nej nu ska jag återgå till lite annat har lite att fixa inför mitt seminarie imorgon!
Ta hand om er <3

Tisdag v. 2

Allt känns stabilt och maten går superbra! Idag kände jag nog första suget efter nåt men det berodde nog på att jag hann bli lite hungrig innan jag gick på affären. MEN gick förbi allt utan att egentligen känna mig jättesugen, tror det bara är de där att man vill ha och köpa nåt gott fast man egentligen inte är supersugen. Åt en jättegodsallad som Anna gjorde, är nämligen i Tumba hos en kompis på besök. Imorgon ska hon och jag åka och ta bort mitt gips i Uppsala vilket kommer bli skönt, nu kommer jag kunna träna mer ordentligt :)

Idag klockan 10:00 hade jag provträning och det gick bra, cyklade i 15 minuter vilket jag tyckte var jobbigt (dels pga handen deld pga kondisen)! efter de gick vi egenom alla maskiner jag ska köra 2-3 dagar i veckan. Detta känns superbra och jag tror verkligen denna vår kommer bli ett lyft i livet. Har haft ett otroligt positivt tänkande under denna dryga vecka jag kört med lchf och tror på mig själv mer än någonsin innan!

"fan Ida de här kommer du klara, till sommaren kommer det kännas lättare". Och de känns redan lättare nu med allt!!

Idag åt jag resterna från köttgrytan och vitkålssallad (typ pizzasallad) var gott och höll mig mätt väldigt länge. Måste kolla upp lite mer goda lchf recept som jag kan tillaga!

Imorgon funderar jag på om jag ska gå upp en kvart tidigare och gå på crosstrainern Anna och Emil har.. Inte bestänt mig beror på hur sent vi kommer i säng ikväll. Men det vore riktigt skönt att gå lite innan frukost :)

Imorgon blir det förmodligen ingen uppdatering eftersom det blir övernattning i uppsala men återkommer på Torsdag om hur all gått och så vidare.

Ha det bra mina vänner och ta hand om er!

Bilden är tagen ungefär 1½ år sedan...

Sovdax

tänkte skriva om dagen innan:
Blev ingen träning idag då gymreceptionen var stängd med imorgon har jag fått en tid för personlig träning :) Blev doch inhandling av lite mer snygga gymkläder idag när jag var på stan och en god sallad <3

Till middag blev det köttgryta (egengjord) med blomålsmos som är fantastiskt gott.


Nej detta inlägg blev inte längre nu ska jag sova...

natti

hallonsmoothie

gott gott detta måste ni pröva!

1 dl vispgrädde
1 dl fet youghurt
ca 0,5-1 dl hallon


Häll allt i en mixer och njut sedan av den fräsha smaken :)

Vägning v 1

Ja då har jag stått på vågen och kunde inte tro de hela 3 kg på en vecka det är helt otroligt! Skönt att det visar resultat för nu blir man riktigt peppad inför veckan som kommer och nästa veckas vägning :) Denna vecka blir det även gymmet med min sambo och vänner som gäller! Kommer bli ett kanonår känner jag på mig men några kilo lättare och ett bättre hälsosammare liv <3 det gillar jag!

Vecka 1: 3 kg

Nu bär det av ner på stan ska äta sallad med Jossan vilket kommer bli både gott och trevligt!

Här kommer oxå en bild på mitt blomkålsmos med fläskfilé och sallad GOTT!!!



Vi hörs senart! kram

7 dagar

Ja idag var det sjunde dagen med lchf och det går jättebra :) Tycker metoden är väldigt bra då jag kan äta lyxig mat men samtidigt gå ner i vikt och känna mig piggare. Är de inte bra så säg!

Var på kalas idag och visst skulle det sitta fint med lite kladdkaka men jag lät bli åt inte ens osten jag hade med mig. Känner mig otroligt duktig imorgon så börjar en ny vecka med lchf och då blir det även att ställa sig på vågen, spännande!! Har redan stått på den tidigare i veckan (kunde inte låta bli) men imorgon skriver jag om det blivit nåt resultat. Tänkte göra de på måndagar tycker de är en bra dag att väga sig på då jag började på en måndag. Nu är i alla fall helgen över med alla dess frestelser och jag klarade de :D

Idag har jag ätit Rester från igår vilket var mumsigt, blomkålsmoset var toppengott kan jag starkt rekomendera!

Hörs senare <3

Promenad!

Nu bler det en promenad ut i det kalla vädret tillsammans med Tove och Jocke och hunden Annie <3

Idag till frukost åt jag yoghurt naturell 3,5-4,0 % fett med linfrön, lite kanel sen unnade jag mig solrosfrön i, det var gott! Har tagit ost nu som lite mellanmål och blir ägg innan promenaden :) Ikväll blir det för min del kött med någon god fet sås (LYX mat ju) blomålsmos och sallad.

"Blomkålsmos"
1 stort blomkålshuvud
2 dl grädde
50 g smör
50 g mild ost (riven hårdost eller färskost)
salt och peppar

Skär ner blomkålsbuketterna i minde bitar, stocken skall skäras i riktigt tunna skivor. Lägg i en tjockbottnad kastrull och häll på grädden och smöret. Stormkoka 5-10 minuter, rör runt med jämna mellanrum. Låt koka tills det mesta av vätskan har kokat in och kålen är mosig men ändå ganska fast. Stäng av plattan och vispa med elvisp eller stavmixer. Prova dig fram vilket alternativ som passar dig bäst.
Tillsätt osten som bindemedel och blanda ordentligt. Smaka av med salt och peppar.

Tar en bild sen och visar hur de ser ut :)

Nu bär de av ut för att röra sig lite <3

My new lifestyle!

Att börja en ny livstil kändes väldigt relevant för mig då mitt bmi är långt över vad det borde. Egentligen bryr jag mig inte om bmi då man inte bara kan gå efter de. Det mitt mål med LCHF är att gå ner i vikt så jag mår bra och känner mig nöjd med kroppen och mig själv. För er som inte vet vad LCHF är så kommer här en förklaring:

Viktnedgång
: Långsam.
Varaktighet: Hela livet, ett sätt att leva.
Fördelar: En diet som fungerar för de flesta.
Nackdelar: Bryter tabun om vad som är nyttigt.
Historia: LCHF står för Low Carb, High Fat. Dieten förespråkas av doktor Annika Dahlqvist.

Alla kolhydrater bryts ned i magen till enkla sockerarter innan de upptas av tarmen och överförs till blodet. När detta händer så ökar blodsockret. Ett ökat blodsocker ger ökad produktion av hormonet Insulin. Insulin används av kroppen för bland annat fettlagring. När kroppen lagrar sitt överskott av näring i fettceller kan det leda till en lägre näringsnivå i blodet. Den lägre näringsnivån ger hungerskänslor vilket leder till att man vill äta igen. Detta ger upphov till en negativ spiral där konturnerliga hungerskänslor ökar på intaget av kolhydrater, vilket i sin tur ger hungerskänslor osv. Detta leder till ett förstort kostintag, där överskottet lagras i kroppens fettdepåer.

För att bryta detta mönster av återkommande hungerkänslor så kan man äta enligt en LCHF-diet.

Om du har valt att följa en LCHF diet så ät normala portioner tre gånger per dag av mat som är tillåten. Gå inte och var hungrig. Behöver du äta mer så gör det, men endast av mat som är tillåten. Se listan nedan.

    Följande är tillåtet att äta om man följer en LCHF-kost:
  • Fet frukt (Avokado och kokosfett).
  • Fett (Riktigt Smör och Bregott)
  • Fisk och skaldjur (Gärna feta fisktyper tex lax).
  • Fågel (kyckling eller kalkon.)
  • Grönsaker (Sparris, broccoli, Squash, aubergine, oliver
  • Kål (Blomkål, vitkål, brysselkål eller grönkål).
  • Kött (Lamm, vilt, gris och nötkött).
  • Matolja (Olivolja eller rapsolja).
  • Mejeriprodukter (Grädde, Cremé fraiche, yoghurt, vanlig och grekisk/turkisk, mjölk och fil).
  • Ost, (Gärna feta ostar, Philadelphia, Haloumi, Feta, Mozzarella eller keso).
  • Spenat, svamp, gurka och all sorts grönsallad).
  • Ägg (I alla former).
    Undvik att äta följande om du följer en LCHF-kost:
  • Charkvaror (Korv och alla typer som innehåller tillsatser som innehåller kolhydrater).
  • Frukt.
  • Kolhydrater i form av ris, majs, couscous eller bulgur.
  • Margarin (Alla typer).
  • Matolja (Majsolja,jordnötsolja, sojaolja och solrosolja).
  • Rotfrukter, (Potatis, pommes frites, kålrot, rödbeta etc).
  • Socker (Alla former, vit socker, brunt socker, sirap, honung ,godis etc).
  • spannmålsprodukter (Bröd, pasta och gröt. Även fullkornsprodukter)
  • Sötad mat & dryck (läsk, kakor, kaffebröd etc).
  • Tilltugg (Popcorn, chips och alla andra tilltugg som innehåller kolhydrater).
    Man kan äta lite av av nedanstående om man känner att man måste:
  • Alkohol.
  • Bönor och linser.
  • Choklad med hög kakaohalt, 65-70%.
  • Frukt.
  • Nötter, mandel, solrosfrön.
Källa: http://www.viktminskning.dk/LCHF-metoden.php

Har gjort LCHF sedan i måndags 4/1-2010

NEW YEAR NEW LIFE <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0