shopping

Jaha då har man sprungit omkring i affärer hela dagen vilket faktiskt var riktigt kul hittade mycket fint och de är alltid kul. Då kan man känna sig lite fin!
Eftersom man är ute måste man ju anpassa maten och till lunch blev det kycklingwook GOOOOTT!! Vet ej vad det var för sås till men det fick duga svårt när man är ute sådar att äta men jag tog utan nudlar i alla fall :)

Hoppas på att man kan hinna ut och gå lite i helgen, jag jobbar dock men hoppas på att man kanske hinner gå lite efter jobbet. wei!

Nej nu är jag helt slut ska gå och sova för imorgon blir det en tidig morgon!
Kram

day 2

Då var det dag två och det går fortfarande bra förutom att jag har en seg dag idag med huvudvärk och svullen hals.

Idag till frukost blev det gårdagens kött sås och grönsaker sedan blev det en sallad till lunch. :) mums m'tt och belåten blev man.

Idag blir det ingen träning på grund av huvudvärken men så är det ibland. Känner inte att jag har så mycket att skriva för tillfället så avslutar här och återkommer kaske senare eller imorgon.

Kram

Tränat

Då är man tillbaka i träningsskorna.. :) Träningen gick bra är ju som sagt lite förkyld och tjock i halsen så kändes lite jobbigare med konditionen men det gick ändå. Körde 15 minuter på crosstrainern och sedan alla maskinerna och pilatesbollen. Dessutom lämnade jag in min lapp med maskiner så ska få några fler nu, yey.

Till kvällsmat idag så blev det kött och en hemmalagad sås till de (mumma) Jocke åt potatis och jag grönsaker och sallad. Väldigt väldigt gott känns bra att ha börjat med LCHF igen för min mage mådde inte bra under dessa 2 veckor jag åt vanlig mat.. Men nu hoppas jag på att den ska må finfint igen.

Imorgon så blir det kanske nån promenad eller kanske rida lite? Nåt måste jag göra i alla fall och det är fint väder. :)

Hur går det för er andra; tänar ni, eller rör på er på nåt annat sätt några förslag på rolig träning? Ligger ni kanske i hårdträning nu inför sommaren hur gör ni då i sånt fall? ;) Äter ni nån speciell kost!?

Många frågor :D hihi!

Nu blir det lite TV med Jocke!
Kram



Okeeey nya tag!

Jaa då var det lääääänge sen jag uppdaterade.. Och jaa vad ska man skylla på..? Jo jag har varit i fjällen och sen har de varit påsk osv.

Under fjällenresan blev det inget LCHF tyvärr men det skulle bara bli krångligt, dessutom åt jag en massa skit :( fyfy! Under påskveckan så fortsatte jag äta "vanlig" mat plus all påskmat.. Men idag är det nya tag och det känns bra de är återigen taggad! :) Vägde mig idag och hör o häpna hade jag inte gått upp mycket alls bara ett kila ca. SÅ nu startar man på minus 6 kg och det känns faktiskt helt okej efter dessa två "dåliga" veckor. Im back on track :D

Idag blir det även träning även fast jag känner mig tjock i halsen och lite förkyld men det ska fasen inte stoppa mig nu när jag väl sätter igång. Anledningen till att jag inte gått upp så mycket kanske beror på att vi ändå rörde oss hela veckan i fjällen och förra veckan blev det promenader osv så det kanske var anledningen. :)

Nu ska jag kila iväg för jag ska nog städa huset lite. Förresten gjorde jag en god lunch idag som bestod av kyckling som jag tillagade tillsammans med svamp och rödlök :) Sedan hade jag i lite grädde, mjölk och philadephiaost med smak, sedan sakt och peppar på de. Smakade helt OK! Blev sallad till så nu är jag mätt och belåten.

Lovar att bli duktigare på uppdatering (a)

Kraam

RSS 2.0